Praktijk

Fysiotherapie praktijk Oss

Op deze pagina vindt u informatie over de locaties waar fysiotherapie praktijk FysiOss gevestigd is met een bijbehorende sfeerimpressie om een indruk te krijgen van onze fysotherapie praktijken in Oss. Omdat FysiOss staat voor een persoonlijke benadering vinden wij het belangrijk dat u ons team kunt leren kennen en hun specialisaties en aandachtsgebieden.

 

Op de team pagina vindt u dan ook alles over de fysiotherapeuten van onze praktijk. Heeft u na het lezen van de website nog vragen of wilt u graag meer weten over bepaalde behandelingen? Neemt u dan contact op via de contact pagina met telefoonnummers, het e-mailadres en het contactformulier.

 

Op de nieuws pagina zullen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie. Daarnaast vindt u op deze pagina informatie over veranderingen of ontwikkelingen in onze praktijk. Ook kunt u denken aan onderwerpen over grote veranderingen bij zorgverzekeraars.

 

Wanneer u na het lezen van alle informatie op de website benieuwd bent naar de kosten van de behandelingen kunt u dit lezen op de pagina tarieven. Wanneer een bepaalde behandeling niet in de tarievenlijst staat kunt u contact opnemen voor meer informatie.